keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Erään jalkapallo ottelun tarina

Nyt se on takana, futis depytti Ranskassa on hoidettu alta pois... Enemmänkin se oli pelailua mutta mekäläinen meni verenmaku suussa jo ensimmäisen minuutin jälkeen... kertoo enemmän allekirjoittaneen kunnosta kuin pelin temposta (en tiedä kirjoitetaanko noin)

Joukkueet on yleensä jaettu latinovaihtarit vastaan muut akselilla mutta tänään mentiin sekajaoilla joka oli hyvä asia... ymmärrän hyvin miksi latinot on voittaneet tähän mennessä kaikki kohtaamiset... Latinoista muutama tekee kentällä ihan mitä niitä huvittaa... onneksi pojat oli meidän jengissä niin keskikenttä sai vuotaa rauhassa.

Omasta suorituksesta ei voi paljon kertoa... kaksi vetoa jotka molemmat meni päin maalivahtia, yksi onnistunut keskitys kärjelle josta tuli maali ja yksi pallon menetys josta tuli maali... Vastustajan saksalaiskärki vyörysi ylitseni kuin olisi puolaan menossa... Meidän kanadalais maalivahti pelasi loistavan ottelun vaikka lähtikin kotiin kesken puoliajan.

Lopputulos oli meille 8-5 ja voittajan on helppo hymyillä.

Menen ehdottomasti myös ensi kerralla kunhan saan kaivettua muovirouheen pois kaikista ruumiin aukoistani... Lidlin urheilukengät olivat mitä loistavimmat, ilman nilkkatukea ja suoralla pohjallisella tuli armeijan karhu lenkkarit mieleen.

Kaikilla oli kivaa ja suu kävi kokoajan, sääliksi kävi vain ihmisiä ratikassa kun melkein 30 hikistä nuorta miestä paukahtaa vaunuun samaan aikaan.

Näin myös ranskalaista juniori valmennusta parhaimmillaan kun viereisellä kentällä oli junnujen harjoitukset... koutsi pitää palloa 10 minsaa ja kikkailee samalla kun 7-vuotiaat yrittävät ottaa palloa pois, noh oppivatpa olemaan!

Matsin jälkeen nähtiin kunnon turpasauna kun muutamalla ranskalaisella herrasmiehellä oli epäselvyyksiä parkkipaikasta... Sivistynyt tapa varmaan olisi että toinen parkeeraisi autonsa vapaana olevalle paikalle ja toinen noin 10 metrin päässä olevalle parkkipaikalle mutta ranskalainen tapa on että molemmat lyövät hätävilkut päälle estäen molempien kaistojen käytön ja alkavat lyömään toisiaan... täällä on todellakin luettu asteriksit tarkkaan... Tilaa ei annetta.

Nyt raahaudun suihkuun ennenkuin nivunen menee lopullisesti jumiin... Minä kun en venyttele koska en usko siihen (akkojen höpinöitä niinkuin kasviksetkin)

Terveisin Satunnainen matkailija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti