tiistai 16. maaliskuuta 2010

Kiinnostavia aikoja eletään...

Täällä olevien ihmisten/opiskelijoiden/vaihtarien (kuuluvat täällä eri alakategorioihin) Suomi ja Turku tietoisuus on kasvanut huomattavasti, ei kiitos minun vaan Taavetti Bekmanin joka ilmeisesti pelaa jotain uppopalloa tai jotain vastaavaa... Porukka kyselee koulussa että olenko kuullut mitä Taavetille kuuluu ja onko sen naikkonen Virpi jo Turussa, ilmeisesti Virpi on kanssa kuuluisa ja lauleskellut jossain brittiläisessä Nylon beat-kopiossa. Porukka olettaa että Suomi on niin pieni paikka että kaikki tuntee toisensa. Pelkäävät varmaan raukat että jääkarhut syö Taavetin ja kiertelevät eskimo-jengit varastavat Virpin pitämään iglua lämpimänä.

Tässä on ollut nyt noin kuukauden tauko kirjoittelussa, anteeksi siitä. Olen joutunut toimimaan oppaana suomalaiselle paparatsi neitokaiselle joka asuu kotomaassa luonani ja kävin myös itse pyörähtämässä brittein saarilla syömässä kalaa perunoilla ja koto suomessa maistelemassa suomalaisia perinneruokia eli Perezin pizzaa ja Kuningas kebabbia (nyt olen mainostanut blogissani joten ilmaiset ruuat loppu iäksi?). Söin myös kotosalla vihanneksia eli hk-sinistä ruisleivällä.

Suomessa ollessani täällä oli satanut lunta ja elämä oli mennyt sekaisin. Paikalliset ja latinot selittivät jostain Day after tomorrow-tyylisestä maailman lopun myrskystä mutta kanukkien kanssa puhuessa pojat viittasivat johonkin pieneen pyrytykseen joka oli ohi ennenkuin alkoikaan.

Pääsiäisen suunnitelmat on lyöty lukkoon... meikäläinen pääsee vihdoinkin Madridiin jossa pitäisi viettää 3 yötä ja hyvällä tuurilla pääsen näkemään sen paremman Madridilais-jengin pelin eli atleticon. Kerron Isä Pedrolle ja Pedro jr. terveisiä jos näkyy lehtereillä. Muuten pääsiäisen suunnitelmissa on tapaksia ja paparatsin kanssa kaupunkia kiertelyä. (todella huonoa suomea tuo äskeinen lause mutta onneksi tätä ei lue kukaan)

Huomenna on Saint Paddy's day joka on irkkujen vappu, pitäisi ilmeisesti osallistua hetkellisesti hulinoihin johonkin aikaan päivästä mutta sivistyneesti (kuten suomalaiset aina) koska aamulla on luento ja opettaja on merkinnyt minut jo kerran poissa olleeksi vaikka olen ollut aina fyysisesti läsnä.

Mitään ihmeellistä täällä ei tällä hetkellä ole tapahtunut, rutiini auttaa ja kun olettaa ettei asiat toimi ensimmäisellä tai kymmenellä kerralla pääsee helpommalla...

Kiitos kaikille ketkä antoivat palautetta plokista Suomen vierailulla, täytyy ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa rapsutella tätä useammin taas, muutenkin oli mukava nähdä tuttuja naamoja ja ymmärtää mitä ihmiset puhuvat!

Niistä kiinnostavista ajoista vielä, kaikki ketkä allekirjoittaneen tuntevat tietävät että minulla on läheinen ja pitkäaikainen suhde erääseen ruotsalaiseen nikotiinia sisältävään elintarvikkeeseen jonka saatavuus etelä-Ranskassa on rajallinen... En onnistunut saamaan reppua täyteen kyseistä ainetta suomen vierailulla joten varantoni alkavat ehtyä! Olen näin ollen päättänyt lopettaa kyseisen nautintoaineen käyttämisen...

siihen asti kunnes nettitilaukseni saapuu! Joka ilta ennen nukkumaan menoa pitää lausua muutama ylimääräinen Ave Maria ranskalaisten postimiesten puolesta.

Toivon mukaan seuraava plogini ei kerro seikkailustani ranskalaisten tullimiesten putkassa!

Tälläistä täällä!

Satunnainen matkailija


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti