tiistai 4. toukokuuta 2010

6 pojoa...

Ulkona on kylmä myrskyinen yö ja sisällä lämpimässä paistattelee viiksimies mutta ei se legendaarinen pääskyvuoren naisten kauhu ja salainen päiväuni vaan ihan perus köljörinta, sellainen täysin tavallinen satunnainen matkailija... koska on ulkona tutuista kuvioista ja kaikki täällä kuitenkin pitää mua vähän omituisena voi aikuinen mies tempaista ja kasvattaa tälläiset olli jokismaiset räänpysäyttäjät nenän alle... kyllä aikuisen miehen karvan kasvu on kaunista.

Tule Etelä-Ranskaan täällä aurinko paistaa ja ketunluumut (kyseisen sanan voi myös korvata jollain voimakkaamalla sanavalinalla)... Täällä on satanut ja ollut pirun kylmä nyt viikon päivät, kohta varmaan haalistuu kovalla työllä hankittu rusketusraja muualtakin kuin boksereista pesussa (anteeksi). Mulla on ollut jopa pientä halua heilahtaa biitsille mutta kun aurinko möllöttää piilossa niin pakko tehdä kouluhommia... Kyllä ei paljon innosta kun on kuskannut suurimman osan lämpimistä vaatteista pois ranskasta ja pipoa on ollut ikävä joinakin aamuina (onneksi kuupassa on tällä hetkellä sellainen kasari ruoska että korvat ja niska pysyy lämpimänä vähän kovemmilla "pakkasilla".

Mä oon yrittänyt miettiä mitä tässä on nyt viime aikoina tapahtunut ja mistä saisi kirjoitettua jotain nokkelaa tai edes jotain... Jo Suomessa opittu aikataulutus pakollisten hommien kanssa on toiminut täälläkin vaikkakin tuntuu että muillakin on kalenteri täynnä ihan jotain muuta kuin pitäis. Kirjalliset hommat joiden deadline on ollut tiedossa jo muutaman kuukauden vedetään kasaan keskiyön tunneilla ilman harmaatakaan aivosolua ja sitten pyöritetään sellainen tivooli kun ne pitää esittää että tiedon puute jää kaiken muun alle... Täytyy varmaan kirjoittaa joskus opaskirja tyyliin Powerpoint ja Excel - Nykyaikaisen johtamisen luottopakit... Tästä parhainpana esimerkkinä meidän ryhmän kiinalaiset jotka pyörittää powerpointista sellaista esitystä että oksat pois, asiavirheet voi antaa anteeksi jos animaatio rapsuttaa pitkin dioja... Toisaalta eihän missienkään tarvitse tietää mikä on Oslon pääkaupunki...

Täällä tosiaankin meni allekirjoittaneella vappu ja sen välipäivät koneen äärellä kun rapsuttelin tietojärjestelmien hallinnoinnista noin 60 diaa ja lopettelin kevyellä sähköisen kaupan ohjausjärjestelmien suunnittelulla (noin 40 diaa)... molemmat ovat hyödyllisiä kursseja minulle koska olen markkinointiin suuntautunut ja mielestäni pikku-Padmir Intiassa saa ihan rauhassa pukata mulle 1 ja 0 peräjälkeen kunnes minun on aika kerätä kyseisestä asiasta taloudellinen hyöty... outsourching on päivän sana... kyseiset duunit oli ryhmätöitä mutta halusin itse vääntää ne kun tuntui että olen ainoa ryhmästä joka oli jonkun verran kärryillä... Nyt esitelmät on vedetty ja vaikka presentaatiot meni reisillä ja meikäläinen tyhjensi oman henkisen jassonsa jo viime yönä kun yritin vääntää rautalangasta muutamia asioita ryhmän Saksalais-edustukselle niin 6 pojoa opintoja on nyt 87% varma. Muutenkin näyttää että yli 20 pojon kevät tulee mikä on äärimmäisen kova juttu kun miettii että 4 kuukautta sitten ei ollut varmaa tuleeko yhtään kirjausta rekistereihin.

Sunnuntaina olin ensimmäisen kerran tunnustamassa väriä paikallisella jalkapallo pyhätöllä... ja kannattamani jengi hävisi, en muista milloin olen nähnyt niin huonosti pelaavan joukkueen... Tunnelma oli kuitenkin hyvä ja sain ostettua itselleni maailman rumimman kaulaliinan... Montpellier kohtasi Lyonin ja stadikan ulkopuolella siirtolaisjengit kohtasivat ranskalaisia... vierailijat voittivat molemman kohtaamisen... ymmärrän hyvin miksi minua varoitettiin että valkoinen mies saa siellä helposti yksipuolisen karuselliajelun... meitä oli iso porukka joten saatiin olla yllättävän rauhassa. Matsin tunnelmasta vielä, oli hienoa nähdä taas soihtujen lentävän ja koko katsomon elävän matsin mukana... pelin taso ei vaan päätä huimannut.

Eilen veikkaus vielä tarjosi meille ulkosuomalaisille veikkausliiga-riippuvaisille mahdollisuuden seurata Fc Inter - Jari Litmanen ottelun suorana interwebin välityksellä... kyllä tuli merisäätä ikävä. Haluaisin blogin välityksellä esittää pyynnön sinne sinimustalle osastolle että seuraavaksi kun pelaatte veikkauksen nettipelinä (30.5) ac oulua vastaan niin ette syöttelesi sinne vastustajan parhaalle pelaajalle niitä palloja suoraan... ei itselläni niin väliä ole mutta täällä on kuitenkin muitakin interin faneja silloin ja inhoittavaa jos aikuiset miehet itkee 16 neliön kopissa... Muuten itselläni ei ole kompetenssia peliä arvostella mutta uskoisin että edellä mainitussa tilanteessa ei syöttöpisteitä jaeta. (ps. näin vain 2 puoliajan, ekalla puoliajalla oli vastustaja ollut joku fc lahti)

Noin nyt kun on lyöty 3 viikkoa huonosti kasaan ja väännetty veistä haavassa siirtyy satunnainen matkailija kohti itäsiiven rentoutumistiloja suunnitelmana south park ja nenän kaivuu!

- satunnainen matkailija

ps. kusti polki ruotsista paketin ja viiksimiehen huuli vääntyy kieroon hymyyn...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti